Početak provedbe projekta „POKRET – uključivanje osoba u nepovoljnom položaju kroz umjetnost i kulturu“

lip 11, 2020

Dana 08. lipnja 2020. godine Udruga za razvoj nezavisne kulture  „Vlajter-ego“ Benkovac je započela s provedbom projekta „POKRET – uključivanje osoba u nepovoljnom položaju kroz umjetnost i kulturu“. Projekt će ukupno trajati 36 mjeseci, a njegove aktivnosti će se odvijati na području grada Benkovca.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...