Ciljna skupina

srp 10, 2020

Odabrana ciljna skupina projekta obuhvaća 50 osoba s područja grada Benkovca od čega je veći dio onih u nepovoljnom položaju: nezaposleni (uključujući dugotrajne nezaposlene), mladi iz ruralnih područja te mladi slabijeg imovinskog statusa. Upravo gore navedeni pogođeni su nizom društvenih problema što se najviše ogleda u poražavajućim statističkim podatcima o nezaposlenosti, obrazovanju i socijalnoj isključenosti.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...