Problemi mladih

srp 16, 2020

Konkretni problemi mladih na području grada Benkovca očituju se i u nedovoljnom fondu (školskih) sati vezanih uz kulturno-umjetničke sadržaje tijekom formalnog obrazovanja. Iako taj problem pogađa gotovo sve obrazovne institucije, u manjim sredinama ruralnih krajeva na koje se pretežito cilja u okviru projektnih aktivnosti zbog nedostatka stručnog kadra taj problem vidno je izraženiji. Svrha projekta je kroz integriranu socijalnu interakciju svih navedenih skupina razviti i unaprijediti kulturno-umjetničke sadržaje i umanjiti postojeće društvene razlike pomažući pritom razvoju određenih socijalnih vještina čiji nedostatak kod mladih u konačnici dovodi do nesnalaženja na tržištu rada.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...