Ujednačen pristup kulturnim i umjetničkim sadržajima

srp 20, 2020

U projektu, osobama s odabranog područja osigurat će se ujednačen pristup kulturnim i umjetničkim sadržajima što će im poslužiti za formiranje i razvitak pojedinačnih socijalnih i praktičnih vještina. Aktivnosti koje uključuju radionice edukativne i zabavne tematike, organizaciju koncerata, osmišljavanje kazališnih predstava, promocije knjiga i susrete s piscima kako bi se ciljnu skupinu potaknulo da se aktivno uključe u književni život, uređivanje zapuštenih gradskih fasada u suradnji s lokalnim umjetnicima i uređivanje okoliša za mjesto održavanja festivala „Vlajternativa“.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...