Likovnog stvaralaštvo

ruj 3, 2021

Djeca koja pohađaju satove likovnog stvaralaštva mogu razviti stanovite prednosti koje mogu trajati čitav život. Osim što vizualne umjetnosti mogu poboljšati učenje, značajna je i psihološka dobrobit koju stvaralaštvo pruža. Sudjelovanje u likovnom stvaralaštvu je za većinu učenika ugodna aktivnost. Čak i sama vještina gledanja može biti izvor ugodnih iskustava, ukoliko je osoba naučila zapažati i uočavati lijepo.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...