Postoje različiti oblici slova

lip 18, 2022

Postoje različiti oblici slova jedni podsjećaju na “mjehuriće”. Slova izgledaju poput balona, ​​kao da su napuhana. Obrisi se međusobno stapaju. Drugi oblik imaju naziv “divlja slova”. Obrisi su nerazumljivi, slovni su elementi isprepleteni, tehnika slike prilično je složena. Ovo je možda najteži stil za čitanje. Postoje i “mesijanski” – prekrivanje nekoliko slika istog predmeta jedna na drugu i “blockbuster” – velika slova na obojenoj podlozi.

Ostale vijesti

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar

Slaven Kosanović Lunar jedan je od naših najpoznatijih grafitera i pokretač je grafiterske scene u Zagrebu. Njegova djela osvojila su mnoge ljubitelje te ulične umjetnosti u čitavom svijetu. Zahvaljujući svome radu Lunar je proputovao cijeli svijet.

Povezanje s publikom

Povezanje s publikom

Potreba svakog umjetnika je biti povezan s publikom posredstvom svojih djela. Kazališni je umjetnik, povezan s publikom — po prirodi svoje umjetnosti — izravno, tj. i sa svojim umjetničkim činom i svojom ličnosti.

Misija kazališta

Misija kazališta

Misija je kazališta da nešto pokazuje, da nešto izvodi što će publika gledati i doživljavati. Bez publike kazalište ne može vršiti svoju misiju. Egzistencija i prosperitet kazališta zavise od ljudskih sklonosti i potreba da se suživljava s onim što ono čovjeku pruža,...